Prijs op aanvraag

Opp. grond

2825 m²

Bewoonbare opp.

0 m²

Algemene staat

EXCLUSIEF RESIDENTIEEL PERCEEL VAN 28 AREN 25 CENTIAREN OP TOPLIGGING MET ZUIDWESTELIJKE ORIËNTATIE

Russelbeekstraat 7

3590 Diepenbeek

RESIDENTIELE BOUWGROND MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN (HALFOPEN OF OPEN BEBOUWING) OP FANTASTISCHE LOCATIE NABIJ CENTRUM DIEPENBEEK, OP ENKELE MINUTEN VAN HASSELT. MAAR LIEFST 28 AREN 25 CENTIAREN MET ZUIDWESTELIJKE ORIËNTATIE!

TROEVEN:
– Zuidwestelijke oriëntatie 
– Mogelijkheid tot 2 HOB (huidige vergunning) of 1 OB 
– Zelf bouwen of voor jou laten bouwen 
– Fantastische ligging 
– Perceeloppervlakte 28a 25ca 
– Straatbreedte 24,60 meter 
– Diepte perceel 135 meter

Op de Russelbeekstraat in Diepenbeek, nabij het centrum en op slechts 5 minuten van het centrum van Hasselt, vinden we deze unieke opportuniteit terug. Deze bouwgrond heeft niet alleen een uitzonderlijke oppervlakte van 28a 25ca, maar ook een ideale oriëntatie (zuidwest). Momenteel is er een omgevingsvergunning voor het bouwen van 2 halfopen woningen, maar er is zeker een mogelijkheid om op dit perceel één open bebouwing te realiseren, mits het verkrijgen van een vergunning. De grootste troef van dit perceel is misschien wel het feit dat je ervoor kan kiezen om zelf te bouwen, maar ook naar eigen wensen kan laten bouwen door een ervaren, vakkundige projectontwikkelaar die erom gekend staat kwalitatieve, tot in de puntjes afgewerkte woningen af te leveren! 
Er is een voetweg aan de rechterzijde van het perceel zichtbaar, doch deze wordt tegenwoordig niet meer gebruikt. 

2 halfopen bebouwingen (momenteel vergund)
Wil jij op een deel van dit perceel een halfopen bebouwing (laten) realiseren? Dan kan er een lot grond worden aangekocht voor € 195.000,00 (exclusief kosten koper). Momenteel is er een vergunning voor 2 luxewoningen, halfopen bebouwing, in pastorie-/ landelijke stijl. 
Momenteel bestaan de vergunde woningen uit een gelijkvloerse verdieping en een eerste verdieping. Op de gelijkvloerse verdieping werd een bijzonder riante leefruimte met open keuken ingetekend, een inkomhal met gastentoilet en een ruime berg-/wasplaats. Op de eerste verdieping is er mogelijkheid tot maar liefst 4 slaapkamers, een ruime badkamer met douche én ligbad, een extra toilet en een nachthal. Parkeergelegenheid werd voor de woning voorzien, achteraan de woning voorzien de plannen een zonneterras met fantastisch uitzicht op de fenomenale achtertuin. De mogelijkheid is er om één van deze luxueuze halfopen bebouwingen voor jou te laten realiseren, maar uiteraard kun je ook zelf aan de slag gaan en ervoor kiezen om zelf te bouwen. 

Moderne villa, open bebouwing (vergunning nog aan te vragen)
Om een idee te geven van hoe een open bebouwing op dit impressionant stuk bouwgrond eruit zou kunnen zien, werd hiervan ook reeds een indicatief ontwerp gemaakt. Eén van de mogelijkheden is een ruime villa in een moderne stijl, met veel raampartijen aan de achterzijde zodat er veel connectie met de achtertuin is en je geniet van een groen uitzicht. Op straatniveau wordt er een garage voor 3 wagens voorzien, een technische ruimte, een voorraadkelder en een riante opslagruimte. Gelijkvloers vinden we een open leefruimte terug met een inkomgedeelte, een vestiaire, ruimte voor een bureel, een open keuken, eethoek en uiteraard een zithoek. Eveneens vinden we hier een berg-/wasplaats terug alsook een gastentoilet. Op de eerste verdieping werden 5 slaapkamers (waarvan één met ensuite badkamer en dressing), een badkamer en twee terrassen voorzien. 
Uiteraard is dit ontwerp slechts een indicatie en kan je een omgevingsvergunning aanvragen op basis van een ontwerp naar eigen smaak en budget. 

Heb je interesse in één van de vele mogelijkheden die deze bouwgrond te bieden heeft? Neem snel contact op! 
 

Technisch

Bouwjaar

Algemene staat

Beschikbaar vanaf

Na verlijden akte of na oplevering

Oriëntatie tuin/terras

Zuidwest

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Certificaat elektriciteit

In aanvraag

Niet-geïndexeerd K.I.

€ 0

Energie

0 kWh/m²

EPC ref.

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

2825 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

0 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

0 m²

Breedte grond

24 m

Diepte grond

125 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

17 m

Indeling

Voorzieningen

Bijlagen

Meer info nodig?

Laat het ons weten door via onderstaand formulier je contactgegevens achter te laten. 

390000

Uw contactpersoon

Bereken uw hypotheek

390000