Prijs op aanvraag

Opp. grond

0 m²

Bewoonbare opp.

0 m²

Algemene staat

Nieuwe staat

Spiksplinternieuwe hoogwaardig afgewerkte woning met 3 slpk

Orchideelaan 9

3730 Hoeselt

Deze woning is onmiddellijk beschikbaar!
Parking voorzien in de vorm van een carport! 

Deze spiksplinternieuwe halfopen bebouwing ligt op de nieuwe verkaveling “Middelste Kommen” in Hoeselt: een rustige verkaveling waar tal van jonge gezinnen hun weg al naartoe vonden, op een steenworp van de gezellige dorpskern en in het hart van Haspengouw. Bakkers, de slager, supermarkten, buurtwinkels, openbaar vervoer en scholen liggen op fietsafstand van de woning en op enkele minuten rijden ben je op de autosnelweg E313. Maastricht, Tongeren, Luik, Bilzen, Maastricht en Hasselt zijn vlot bereikbaar vanuit Hoeselt. Hou je van wandelen of fietsen? Op slechts 2 minuten ben je op het fiets- en wandelroutenetwerk van Haspengouw of één van de talrijke groene wandelroutes die Hoeselt te bieden heeft. 

Op de gelijkvloerse verdieping komen we via de inkomhal, waar ook een toilet is, binnen. De leefruimte is een mooie open ruimte met zit- en eethoek, met aansluitend de volledig uitgeruste keuken en een berging. De eerste verdieping bestaat uit de nachthal, 3 ruime slaapkamers en de badkamer, waar een dubbele wastafel, een toilet, een bad en een douche voorzien zijn. De wagen parkeren is geen enkel probleem, er wordt een carport verzien waar je wagen beschut kan staan. 

Uiteraard wordt de tuin nog aangelegd: een haag en gras worden nog voorzien door de verhuurder en de gevel van de woning wordt nog wit gekaleid. De woning werd vanbinnen reeds volledig professioneel geschilderd en is dus instapklaar! Alle aanwezige verlichtingsarmaturen blijven in de woning, je hoeft enkel je meubels te verhuizen. 

Ben je benieuwd naar deze topper? Vul de kandidatenfiche in via onze website (www.vdv-vanderveken.be – Te Huur – bij het pand klikken op “ga naar het formulier”) en wij contacteren je voor een afspraak! 

 

Technisch

Bouwjaar

2022

Algemene staat

Nieuwe staat

Beschikbaar vanaf

onmiddelijk

Oriëntatie tuin/terras

Noordoost

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Energie

0 kWh/m²

EPC ref.

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

0 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

0 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

0 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Verdieping

Inkomhal

0 m² 0

Woonkamer

0 m² 0

Keuken

0 m² 0

Berging

0 m² 0

Toilet

0 m² 0

Tuin

0 m² 0

Nachthal

0 m² 1

Badkamer

0 m² 1

Slaapkamer

0 m² 1

Voorzieningen

Bijlagen

Interesse?

Heb je interesse om dit pand te huren? Laat het ons weten via ons formulier voor kandidaat huurders.

980

Uw contactpersoon