995000

Opp. grond

204 m²

Bewoonbare opp.

167 m²

Algemene staat

Luxe afwerking

3-SLPK APPARTEMENT ZUIDZICHT I MET PANORAMAZICHT OVER QUARTIER BLEU

Scheepvaartlaan 34

3500 Hasselt

TROEVEN
– Toplocatie ‘Zuidzicht’ nabij Quartier Bleu, centrum én uitvalswegen
– Hoekappartement Zuidzicht I: géén uitzicht op andere gebouwen, open zicht!
– Fenomenaal uitzicht vanuit elke ruimte in het appartement
– Twee terrassen met zon van ’s ochtends tot zonsondergang
– Zeer energiezuinig
– Hoogwaardige inbouwkasten, Miele-toestellen 
– Elektrische bedienbare raamdecoratie in de leefruimte
– Mogelijkheid tot aankoop dubbele (2 wagens naast elkaar), afsluitbare garagebox (€ 120.000,00) 

Dit appartement vinden we terug op Zuidzicht, de gekende witte, afgeronde gebouwen aan de Hasseltse Kanaalkom. Een architecturale oogstreling met mooi aangelegde binnentuinen, nabij het water en op wandelafstand van het stadscentrum. Binnenkort ook nog met een belevingsbrug naar Quartier Bleu, waardoor winkels en horeca nog meer binnen handbereik liggen. Kortom, een heerlijke plaats om te wonen. 

Met een ligging op de vierde verdieping van Zuidzicht I, geniet je in dit appartement van een wijds uitzicht over de Hasseltse kanaalkom en Quartier Bleu, zonder enige verstoring van andere gebouwen. Dankzij de ramen die de volledige gevel van de leefruimte en open keuken afscheiden van het terras, geniet je de ganse dag van een fenomenaal uitzicht dat continu in beweging is.

We komen binnen via de inkomhal, waar een ingebouwde vestiairekast werd voorzien en ook het gastentoilet zich bevindt. Via een dubbele glazen deur heb je in één oogopslag het ravissante uitzicht opgemerkt en kun je de leefruimte betreden. In de leefruimte is plaats voorzien voor een zit- en eethoek, maar ook eventueel voor een bureau. Er werden inbouwkasten met verlichting én een wijnkoeler voorzien. De keuken werd voorzien van bijzonder veel kwalitatieve inbouwkasten, een prachtig verlichte barkast (die zich verschuilt in één van de kasten), Miele-toestellen en een fantastisch marmeren werkblad. Aansluitend aan de keuken is er de berging, die eveneens fungeert als wasplaats en waar een extra spoelbak werd voorzien. 
Op het terras aan de leefruimte, dat ook te betreden is via één van de slaapkamers, is het zalig vertoeven! Geniet behalve van het magnifieke uitzicht ook van rust en privacy. 

De nachthal werd optimaal benut: in de volledige wand werden inbouwkasten geïntegreerd, die dankzij de leggers en rails perfect als dressing kunnen fungeren. In de eerste slaapkamer werden een douche en lavabo voorzien, waardoor deze kamer perfect dienst kan doen als gasten- of tienerkamer. De tweede slaapkamer doet momenteel dienst als bureauruimte (ingebouwd meubel), maar kan ook als logeerkamer worden ingericht. Tot slot is er de grootste slaapkamer, die niet alleen van inbouwkasten maar ook van een ingebouwd bedmeubel werd voorzien. Deze slaapkamer biedt, net als de bureau/logeerkamer, toegang tot een tweede terras, vanwaar je eveneens geniet van een uniek uitzicht. Vanuit de grootste slaapkamer bereik je ook de badkamer, waar een toilet, inloopdouche en dubbele wastafel werden voorzien. Ook hier is er weer een zee aan opbergruimte dankzij de vele inbouwkasten. 

Bij luxueus en comfortabel wonen hoort natuurlijk ook comfortabel parkeren. De kelderberging van dit appartement is bij de prijs inbegrepen, een dubbele, volledig afsluitbare garagebox wordt aangeboden voor € 120.000,00. In de garagebox is het perfect mogelijk om 2 (grote) wagens naast mekaar te parkeren en eventueel nog fiets(en) en/of motor(en) te plaatsen. 

Zuidzicht is een gemoedelijke residentie waar orde, netheid én het gemeenschapsgevoel belangrijk zijn. Iedereen is er vriendelijk tegen elkaar, de gemeenschappelijke hallen worden wekelijks schoongemaakt en de binnentuinen zijn altijd piekfijn onderhouden. Geniet jij binnenkort van het eeuwigdurend vakantiegevoel? Neem snel contact op met Valérie. 

Technisch

Bouwjaar

2014

Algemene staat

Luxe afwerking

Beschikbaar vanaf

Bij verlijden notariële akte

Oriëntatie tuin/terras

Zuid

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Certificaat elektriciteit

Aanwezig, Conform

Niet-geïndexeerd K.I.

€ 1351

Energie

113 kWh/m²

EPC ref.

20240310-0003171390-RES-1

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

204 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

167 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

35 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Aantal Verdieping

Woonkamer

61 m² 1 4

Inkomhal

5.5 m² 1 4

Keuken

0 m² 1 4

Terras

25.4 m² 1 4

Berging

4.1 m² 1 4

Nachthal

10 m² 1 4

Slaapkamer

20.7 m² 1 4

Badkamer

11.3 m² 1 4

Toilet

0 m² 1 4

Terras

10.2 m² 1 4

Slaapkamer

8.6 m² 1 4

Slaapkamer

12.9 m² 1 4

Badkamer

0 m² 1 4

Toilet

2.2 m² 1 4

Garagebox

36.9 m² 2 -2

Kelder

4.3 m² 1 -2

Voorzieningen

Te koop

Bijlagen

Meer info nodig?

Laat het ons weten door via onderstaand formulier je contactgegevens achter te laten. 

995000

Uw contactpersoon

Bereken uw hypotheek

995000