Verhuren / Rentmeesterschap?

Superfijn dat u even doorklikt  ! U zal geruster verhuren na deze FAQ’s, beloofd !  

Goeie vraag, voor elke opdracht wijzen wij  een persoonlijk teamlid  toe. Dit teamlid blijft uw contactpersoon 7/7 voor altijd ( dus ook later ) !  Bij ons geen  “ inkopers “ en “ verkopers “, wel verzekeren de andere teamleden de continuïteit van uw dossier.

U behoudt het laatste woord ! Uw persoonlijk teamlid screent vooraf alle Kandidaat-huurders en bezorgt u  een selectie van de beste kandidaten. U kiest de huurder die het beste bij u past en wij zorgen voor de rest.

Tip !   Verzorgde panden trekken verzorgde huurders aan, voldoet uw pand aan alle woonvereisten  ? Dan maken goede afspraken ( een perfect dossier ) goede vrienden ( lees :  stipte betalers ) .

Uw teamlid bevraagt de toekomstplannen van de kandidaten en zal u een verwachte termijn voorleggen. Mocht de huurder toch vertrekken tijdens de eerste 3 jaren geldt er een schadevergoeding zodat de kosten voor een herverhuur gedekt zijn of beperkt blijven.

Uw teamlid  adviseert  2 prijzen, een maximale en een minimale marktprijs. U heeft het laatste woord, soms kan het immers interessant zijn om de prijs wat aan te passen in functie van de kandidaat-huurder, denk maar aan een gepensioneerd koppel dat levenslang wenst te huren.

Uw teamlid zal dit samen met u bespreken, het antwoord hangt af van type pand, uw eigen voorkeuren en soms zelfs van het type huurder.

De wettelijke regels heeft u zeker al eens gegoogeld, wij gaan een stap verder en voorzien speciale clausules mbt roken, huisdieren, tuinonderhoud, gaten maken in de muren, schotelantennes en veel meer.

Voorkomen is beter dan genezen ! Alles begint met een goede screening. Mocht het toch gebeuren zullen wij onmiddellijk mee helpen bemiddelen. Waar zit het probleem ? is het tijdelijk ?

Indien u op zeker wil spelen bieden wij u graag een extra verzekering aan.

De wetgeving op woonconformiteit is sinds januari 2021 van kracht, er wordt niet meer met een puntensysteem gewerkt maar met categorieën.

Uw dossierbeheerder toetst graag met u de normen af zodat u zeker bent dat uw pand voldoet.

Dank om vol te houden tot de laatste vraag .  René Van der Veken 0477 30 26 67 en Koen Vanhellemont 0468 59 81 50  staan u met plezier vrijblijvend te woord.