Pand niet meer beschikbaar

Opp. grond

139 m²

Bewoonbare opp.

139 m²

Algemene staat

Nieuwe staat

Blookstraat 13A

3511 Kuringen

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar! 
Géén vaste maandelijkse kosten! 
Parkeergelegenheid voor 2 wagens voor de deur inbegrepen in de huurprijs. 

TROEVEN:
– Nieuwbouw (2024) 
– Rustige doch zeer centrale locatie Kuringen-Heide 
– Minutieus afgewerkt
– Reeds geschilderd en voorzien van verlichting 
– 10 zonnepanelen aanwezig 
– Buitenaanleg wordt nog door de verhuurder uitgevoerd 
– 3 volwaardige slaapkamers 
– Zeer ruim appartement met veel lichtinval
– Véél privacy: geen gemeenschappelijke delen! 

Op de Blookstraat 13A in Kuringen-Heide, een rustige straat die vlot te bereiken is vanuit zowel Hasselt als Zonhoven, werd deze kleinschalige residentie bestaande uit twee appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben ieder een eigen ingang, eigen parkeergelegenheid en een eigen tuinberging. De buitenaanleg wordt nog volledig door de verhuurders voorzien: er komen kiezels vooraan het gebouw zodat de bewoners van het duplexappartement daar 2 wagens kunnen parkeren, de oprit wordt tot onder de carport aangelegd in moderne grasdallen, er komen wandelpaadjes naar de voordeuren en de tuinbergingen en uiteraard wordt de tuin ook voorzien van gras. Voor het gelijkvloers appartement wordt er een terras in klinkers voorzien, met een haag om de scheidingsmuur met de muren te camoufleren. Alleszins een prachtige bijdrage aan een nu al zeer esthetisch geheel! 

Het duplex appartement is te bereiken via de rechtervoordeur. Als we de trap omhoog nemen betreden we de inkomhal met een apart toilet, vestiaire en berging/wasplaats. De leefruimte is een riante kamer met open keuken waar dankzij de grote glaspartijen veel licht binnenkomt. Vanuit de eethoek hebben we toegang tot een mooi terras, met groen uitzicht op de achtertuin. Aansluitend aan de leefruimte is een extra kamer die kan dienen als bureau, speelkamer, of derde slaapkamer. Via de vaste trap bereiken we de 2de verdieping, waar 2 slaapkamers en de badkamer voorzien zijn. 

Dit appartement werd reeds voorzien van moderne LED-verlichting en de schilderwerken zijn al gebeurd. Het appartement werd met oog voor detail ontworpen en met de grootste zorg gebouwd en afgewerkt. Raamdecoratie wordt eveneens (gedeeltelijk) voorzien. De keuken werd voorzien van kwalitatieve toestellen en ook qua energiezuinigheid wordt er van de nieuwste technieken gebruik gemaakt. We spreken hier van bijzondere kwalitatieve nieuwbouw op een fantastische locatie.

Word jij de eerste bewoner van deze moderne parel? Surf naar www.vdv-vanderveken.be/te-huur, kies voor dit appartement en vul de kandidatenfiche in (in het gouden vak op “Ik wil dit pand graag huren!” klikken). Tot binnenkort? 
 

Technisch

Bouwjaar

2024

Algemene staat

Nieuwe staat

Beschikbaar vanaf

Onmiddelijk

Oriëntatie tuin/terras

Noordwest

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Energie

11 kWh/m²

EPC ref.

71022-G-OMV_2021160894/EP15513/A001/D01/SD002

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

139 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

139 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

0 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Aantal Verdieping

Inkomhal

0 m² 1 1

Woonkamer

0 m² 1 1

Zitplaats

0 m² 1 1

Keuken

0 m² 1 1

Berging

0 m² 1 1

Wasplaats

0 m² 1 1

Toilet

0 m² 1 1

Slaapkamer

0 m² 1 1

Badkamer

0 m² 1 2

Toilet

0 m² 1 1

Slaapkamer

0 m² 1 2

Slaapkamer

0 m² 1 2

Voorzieningen

Interesse?

Helaas, je bent te laat voor dit pand. We kunnen je echter zeker helpen aan een alternatief. Geef ons hiervoor je voorkeuren door!

1100

Bijlagen