Pand niet meer beschikbaar

Opp. grond

601 m²

Bewoonbare opp.

174 m²

Algemene staat

Halfopen woning in kindvriendelijke omgeving gelegen te Stevoort

de Libottonstraat 15

3512 Stevoort

INSTAPKLARE EN PRAKTISCHE WONING
Halfopen woning in kindvriendelijke omgeving gelegen te Stevoort

Locatie 

Aangenaam wonen in deze doodlopende straat in het landelijke Stevoort, een deelgemeente van Hasselt. Voor wie houdt van sport, ontspanning en rust is hier zeker op zijn plaats met als directe overbuur de plaatselijke tennis- en voetbalclub, een speeltuin, en de plaatselijke sporthal. Het nabijgelegen Sterrebos en het park Mariaburcht zorgen ervoor dat je ook van mooie wandelingen kunt genieten in de onmiddellijke omgeving.
Verder zijn er in Stevoort en de nabije omgeving hebben tal van ‘pareltjes’ om te voet of met de fiets te verkennen. In het gezellige centrum van Stevoort zijn er diverse winkels, de plaatselijke supermarkt, scholen voor elke leeftijd en diverse horecazaken. Ook het centrum van Hasselt ligt op amper een kwartiertje fietsen of enkele minuten met de wagen.

Indeling

In deze zeer goed onderhouden woning bevinden alle leefruimtes zich op het gelijkvloers. Via de inkomhal komen we in de ruime L-vormige leefruimte met aansluitend de recent vernieuwde keuken en de indrukwekkende veranda die een mooi zicht biedt op het terras en de tuin.
Verder in de woning zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, het gastentoilet, een inpandige garage, een berging en de zeer ruime wasplaats.
Ook op het gebied van energiezuinigheid scoort deze woning zeer goed. De installatie met zonnepanelen levert voldoende energie voor deze praktische gezinswoning.

Tuin

Net zoals de woning is ook de tuin mooi verzorgd met een perfect gazon, mooie borders, een gezellige loungehoek, het tuinhuis en het overdekt terras waar je op elk moment van de dag kunt genieten van al het moois dat deze eigendom te bieden heeft. Ook de voor- en zijtuin kregen de nodige aandacht waardoor we kunnen spreken van een instapklaar geheel zowel binnen als buiten.

EPC

Nu EPC F 507 kwh/m2 maar mits plaatsing lucht-lucht warmtepomp eenvoudig te brengen naar Label B 190 kwh/m2 ( Simulatie beschikbaar in downloads – geniet van de EPC label premie tot 3750 euro )
Er zijn zonnepanelen geïnstalleerd die nog naar verwachting ca 10.000 euro aan groenestroomcertificaten zullen opleveren. 

Beschikbaarheid 

Eigenaars verkopen  om naar een appartement te verhuizen. Hun appartement zal beschikbaar zijn tegen eind augustus 24, de woning de Libottonstraat wordt bij voorkeur overgedragen eind sept 24.

Wens je graag een bezichtiging? Neem dan zeker en vast contact op met ons! Wij helpen je met veel plezier verder! 

Technisch

Bouwjaar

1985

Algemene staat

Beschikbaar vanaf

Eind augustus 2024

Oriëntatie tuin/terras

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Certificaat elektriciteit

In aanvraag

Niet-geïndexeerd K.I.

€ 743

Energie

507 kWh/m²

EPC ref.

202310130003014242-RES-1

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

601 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

174 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

0 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Aantal Verdieping

Inkomhal

2.8 m² 1 0

Toilet

1.1 m² 1 0

Woonkamer

31.7 m² 1 0

Keuken

15.4 m² 1 0

Veranda

21.1 m² 1 0

Berging

6.1 m² 1 0

Garage

18.9 m² 1 0

Wasplaats

12.5 m² 1 0

Nachthal

3.4 m² 1 0

Slaapkamer

8.6 m² 1 0

Slaapkamer

13.5 m² 1 0

Slaapkamer

10 m² 1 0

Badkamer

4.9 m² 1 0

Overdekt terras

17.5 m² 1 0

Voorzieningen

Interesse?

Helaas, je bent te laat voor dit pand. We kunnen je echter zeker helpen aan een alternatief. Geef ons hiervoor je voorkeuren door!

319000

Bijlagen