Pand niet meer beschikbaar

Opp. grond

132 m²

Bewoonbare opp.

107 m²

Algemene staat

Nieuwe staat

High-end afgewerkt appartement met groot terras in luxeresidentie Zuidzicht

Scheepvaartlaan 62

3500 Hasselt

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2022! 

Vaste kosten: € 75,00 per maand + € 50,00 provisie verwarming per maand (je hoeft dus zelf geen aardgascontract af te sluiten!)

Autostaanplaats ook beschikbaar voor € 75,00 per maand! 

Dit appartement is een unieke opportuniteit in residentie Zuidzicht IV, het meest recente gebouw op de luxueuze Zuidzicht-site aan het water in Hasselt! Het appartement heeft een oppervlakte van107 m² en een terras van maar liefst 25 m², met uitzicht op het water! Op wandelafstand van het bruisende centrum van de Limburgse hoofdstad en op een steenworp van Quartier Bleu met horeca, winkels, supermarkten, … Een geweldige opportuniteit op een toplocatie. 

Het appartement is volledig instapklaar! Het werd professioneel geschilderd en er zijn inbouwkasten voorzien in de vestiaire en de slaapkamer. Overal werden design lichtarmaturen (met ledverlichting) voorzien en ook raamdecoratie, in de vorm van hypermoderne zwarte lamellen, werd reeds voorzien. 

Eén van de grootste troeven van het appartement is de energiezuinigheid: zelfs als de verwarming in de winter uitstaat is het een aangename 19°C in het appartement! Dankzij de goede situering van het appartement in het gebouw blijft het in de zomer ook lekker koel binnen: een win-win. De ledverlichting zorgt ervoor dat de elektriciteitskosten ook beperkt blijven. Hoge energiekosten? Niet als je hier kan wonen! 

Er is één ingerichte slaapkamer en tevens een polyvalente ruimte die kan dienen tot tweede slaapkamer, als thuisbureel, hobbykamer, … In de keuken beschikt de chef van de dag over alle comfort: er zijn een combi-oven, een steamer, een inductiekookplaat, een koelkast, diepvriezer en vaatwasser voorzien. Dankzij de ingebouwde afzuiging wordt de moderne, cleane look van het appartement niet verstoord door een afzuigkap. 

In de huurprijs is een kelderberging inbegrepen, aan bergruimte is er zeker geen gebrek. Wil je ook graag een ondergrondse autostaanplaats? Deze kan optioneel worden gehuurd aan € 85,00 per maand. 

Maak jij van dit prachtig appartement je thuis? Surf naar onze website (www.vdv-vanderveken.be), ga via “Te huur” naar dit pand en vul de kandidatenfiche in! Wij contacteren je voor een afspraak. 
 

Technisch

Bouwjaar

2021

Algemene staat

Nieuwe staat

Beschikbaar vanaf

1 mei 2022

Oriëntatie tuin/terras

Zuid

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Energie

0 kWh/m²

EPC ref.

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

132 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

107 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

0 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Aantal Verdieping

Inkomhal

0 m² 1 4

Zitplaats

0 m² 1 4

Keuken

0 m² 1 4

Badkamer

0 m² 1 4

Toilet

0 m² 1 4

Slaapkamer

0 m² 1 4

Slaapkamer

0 m² 1 4

Terras

25 m² 1 4

Kelder

0 m² 1 -2

Parkeerplaats

0 m² 1 -2

Voorzieningen

Interesse?

Helaas, je bent te laat voor dit pand. We kunnen je echter zeker helpen aan een alternatief. Geef ons hiervoor je voorkeuren door!

1040

Bijlagen