Pand niet meer beschikbaar

Opp. grond

104 m²

Bewoonbare opp.

104 m²

Algemene staat

Instapklaar

LUXUEUS 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT

Spalbeekstraat 6

3510 Spalbeek

TROEVEN:

  • EPC A 
  • Verwarming met warmtepomp
  • Elektrische screens aan de zonkant 
  • Hoogwaardige afwerking met veel maatwerk inbouwkasten 
  • Ondergrondse autostaanplaats inbegrepen in de vraagprijs 
  • Centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik 
  • Gemeenschappelijke tuin achteraan het gebouw 
  • Veel privacy 

Dit ruime, luxueus afgewerkt met veel natuurlijke lichtinval vinden we terug op de Spalbeekstraat, een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Met een supermarkt recht tegenover je deur en de bakker, slager, viswinkel, frituur, krantenwinkel, … op wandelafstand hoef je niet ver te gaan om van alles wat je nodig hebt voorzien te zijn. Horeca vinden we terug op een paar minuutjes rijden in het centrum van Kermt, op slechts 10 minuten sta je in Hasselt-centrum. Moet je verder weg zijn? Zowel het op- en afrittencomplex “Hasselt-West” als het Klaverblad in Lummen bevinden zich op enkele minuten rijden, wat maakt dat de E313 en E314 vlot bereikbaar zijn. 
Ook natuurliefhebbers halen hier hun hartje op: niet alleen heb je toegang tot een gemeenschappelijke tuin, ook diverse natuurgebieden zijn op fiets- of wandelafstand te bereiken. Zo zijn er bijvoorbeeld Schulensmeer, Herckenrodebos, Herckenrode Kasteel, Bokrijk, … veel om te ontdekken dus! 

Het appartement bestaat uit een inkomhal, van waaruit je toegang hebt tot de berging/wasplaats en de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een zit- en eethoek en een open keuken. Dankzij de grote raampartijen valt er veel licht binnen en is het heerlijk vertoeven. Alle ramen aan de zonzijde van het appartement zijn voorzien van elektrische screens, in de zomer behoud je dus een zeer aangenaam binnenklimaat. Het terras is te bereiken via het schuifraam en is ’s zomers zalig zonnig. Verder zijn er twee slaapkamers en een badkamer. In de ondergrondse parkeergarage beschik je over een ruime parkeerplaats en een kelderberging waar je heel wat spullen kan stockeren, beiden zijn inbegrepen in de vraagprijs! In de ondergrondse parkeergarage is eveneens een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien, alsook een gemeenschappelijke afvalberging, zodat je je afval niet op je terras of in je eigen berging hoeft te stockeren. 

De allergrootste troeven van dit appartement zijn niet alleen de fijne afwerking, maar ook de energiezuinigheid. Hier werden de modernste technieken voorzien: een warmtepomp waarmee je niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen. 
Iedere centimeter van dit appartement werd nuttig gebruikt, zo zijn er in de slaapkamers en in de inkomhal ingebouwde maatwerkkasten voorzien die de opbergruimtes optimaliseren. We spreken hier van een echte topafwerking, samen met een minutieus onderhoud zorgt dit ervoor dat het hier over een volledig instapklaar appartement gaat waar je als koper nog jarenlang plezier van hebt. 

Benieuwd naar deze topper? Neem gerust contact op. 

Technisch

Bouwjaar

2019

Algemene staat

Instapklaar

Beschikbaar vanaf

Bij verlijden notariële akte

Oriëntatie tuin/terras

West

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Certificaat elektriciteit

Aanwezig, Conform

Niet-geïndexeerd K.I.

€ 883

Energie

83 kWh/m²

EPC ref.

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

104 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

104 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

0 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Aantal Verdieping

Woonkamer

33.9 m² 1 1

Inkomhal

4.1 m² 1 1

Keuken

8.7 m² 1 1

Terras

9 m² 1 1

Berging

5.3 m² 1 1

Nachthal

3.3 m² 1 1

Slaapkamer

12.8 m² 1 1

Slaapkamer

10 m² 1 1

Badkamer

5.7 m² 1 1

Toilet

1.3 m² 1 1

Kelderberging

4.3 m² 1 -1

Autostaanplaats

0 m² 1 -1

Voorzieningen

Interesse?

Helaas, je bent te laat voor dit pand. We kunnen je echter zeker helpen aan een alternatief. Geef ons hiervoor je voorkeuren door!

349000

Bijlagen