Pand niet meer beschikbaar

Opp. grond

50 m²

Bewoonbare opp.

50 m²

Algemene staat

Instapklaar

Modern uitgerust 1 slpk-appartement

Kapelstraat 24

3590 Diepenbeek

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 september 2022! 
Géén vaste kosten! 
Autostaanplaats verplicht mee te huren aan € 30,00 per maand! 

In het centrum van Diepenbeek vinden we dit gezellig 1-slaapkamerappartement terug. Aan comfort is er in dit appartement geen gebrek: er zijn inbouwkasten voorzien in de leefruimte en slaapkamer, de raamdecoratie en verlichting zijn reeds aanwezig, er zijn zonnepanelen én tijdens zomerse dagen hou jij het hoofd koel dankzij de geïnstalleerde airco (waarmee je ook kan verwarmen!). 

Het appartement ligt bijzonder centraal: op wandelafstand vinden we de supermarkt, openbaar vervoer, het gezellige marktplein van Diepenbeek, horeca, winkels, … Ook het op- en afrittencomplex van de E313 is makkelijk te bereiken, net als grootsteden Hasselt en Genk. Qua locatie kun je het niet beter hebben!

De indeling is als volgt: leefruimte met zit- en eethoek, keuken, berging, badkamer, slaapkamer en terras. 

Gebouwd in 2017 betreft het een zeer recent appartement, voorzien van alle comfort. Er werd nagedacht over opbergruimte: dankzij de vele inbouwkasten én de extra bergruimte kun je al je spullen makkelijk kwijt. Onderhoudsvriendelijk is het appartement eveneens en ook aan de moderne noden werd aandacht besteed: zonnepanelen dragen bij aan lage energiekosten en je leefruimte koelen of verwarmen kan met de voorziene airco. Genieten van de buitenlucht? Dat kan op het mooie terras, waar je veel privacy geniet. 

Je wagen parkeer je op de parkeerplaats die bij het appartement hoort, achteraan het gebouw. Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien waar voldoende plaats is om jouw stalen ros veilig te parkeren. 

Benieuwd naar dit supergezellig appartement? Surf naar www.vdv-vanderveken.be, ga bij “Te huur” naar dit pand en vul de kandidatenfiche in (rechts op de pagina, onder “Interesse?” klikken op “Ga naar het formulier”). Tot binnenkort! 
 

Technisch

Bouwjaar

2017

Algemene staat

Instapklaar

Beschikbaar vanaf

01-09-2022

Oriëntatie tuin/terras

Zuidwest

Overstromingsgevoeligheid

selecteer

Afgebakende zone

selecteer

Energie

69 kWh/m²

EPC ref.

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

50 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

50 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

0 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Aantal Verdieping

Woonkamer

0 m² 1 2

Keuken

0 m² 1 2

Badkamer

0 m² 1 2

Toilet

0 m² 1 2

Berging

0 m² 1 2

Slaapkamer

0 m² 1 2

Terras

0 m² 1 2

Parkeerplaats

0 m² 1 2

Voorzieningen

Interesse?

Helaas, je bent te laat voor dit pand. We kunnen je echter zeker helpen aan een alternatief. Geef ons hiervoor je voorkeuren door!

695

Bijlagen