Pand niet meer beschikbaar

Opp. grond

58 m²

Bewoonbare opp.

54 m²

Algemene staat

Nieuwe staat

NIEUWBOUW 1-SLPKAPP OP WANDELAFSTAND HASSELT-CENTRUM

Maastrichtersteenweg 99

3500 Hasselt

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar!
Vaste kosten € 70,00 per maand 
Ondergrondse autostaanplaats € 75,00 per maand

Residentie Has’Oh is een moderne, kwalitatief afgewerkte nieuwbouwresidentie op de Maastrichtersteenweg, op slechts enkele minuutjes wandelen van het Kolonel Dusartplein met zijn bruisende horeca en het stadscentrum met toffe boetieks, gastronomische parels, … en zoveel meer. Maak je veel gebruik van het openbaar vervoer? De bus stopt voor de deur! 

Dit appartement werd bijzonder goed afgewerkt en is reeds voorzien van moderne LED-verlichting, een mooi ingebouwd TV-meubel met indirecte verlichting, een ingebouwde vestiairekast en binnenkort word er ook raamdecoratie voorzien. Alles werd volledig geschilderd! Dankzij de modernste technieken (zonnepanelen zijn voorzien!) is dit appartement bijna energieneutraal, bijzonder lage elektriciteits- en verwarmingskosten dus!

De inkom werd al voorzien van een kwalitatieve, ingebouwde vestiairekast. In de open leefruimte werd eveneens een prachtig inbouwmeubel voorzien, met de indirecte verlichting creëer je extra sfeer in het appartement. De keuken werd uitgerust met alle nodige toestellen. Er is voldoende ruimte voor een zit- en eethoek, dankzij het groot schuifraam, dat toegang biedt tot het balkon, is er veel daglicht in de leefruimte. Verder is er nog een slaapkamer, die eveneens toegang biedt tot het balkon, een badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, een apart toilet en een bergruimte. In de kelder is eveneens een ruime berging die bij het appartement hoort. De auto parkeren kan veilig op de ondergrondse parkeerplaats die je verplicht bij het appartement moet huren (€ 75,00 per maand). 

Het luxueuze, fantastisch gelegen appartement wacht vol ongeduld op zijn eerste bewoner. Word jij dit? Surf naar www.vdv-vanderveken.be/te-huur, kies voor dit appartement en vul de fiche in (in het gouden balkje op “Ik wil dit pand huren!” klikken). Tot snel? 

Technisch

Bouwjaar

2024

Algemene staat

Nieuwe staat

Beschikbaar vanaf

Onmiddellijk (startdatum in overleg)

Oriëntatie tuin/terras

Noord

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Energie

20.37 kWh/m²

EPC ref.

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

58 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

54 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

4 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Aantal Verdieping

Woonkamer

27.76 m² 1 2

Keuken

0 m² 1 2

Terras

4.1 m² 1 2

Slaapkamer

10.69 m² 1 2

Badkamer

0 m² 1 0

Toilet

1.15 m² 1 2

Berging

2.05 m² 1 2

Kelder

3.52 m² 1 -1

Parkeerplaats

13 m² 1 -1

Voorzieningen

Interesse?

Helaas, je bent te laat voor dit pand. We kunnen je echter zeker helpen aan een alternatief. Geef ons hiervoor je voorkeuren door!

775

Bijlagen