289000

Opp. grond

79 m²

Bewoonbare opp.

67 m²

Algemene staat

Nieuwe staat

NIEUWBOUW ASSISTENTIEWONING OP TOPLOCATIE

Ursulinenhof 3

3500 Hasselt

TROEVEN:
– Toplocatie pal in het centrum van Hasselt
– Nog nooit bewoond geweest – in nieuwe staat! 
– Veel privacy 
– Ruim terras met uitzicht op het Groenplein  
– Mogelijkheid tot volledige assistentie mét extra services (bv. pedicure, kapper, kine, …)
– Ondergrondse autostaanplaats kan worden aangekocht (€ 39.000,00) 
– Kelderberging inbegrepen in de vraagprijs 

Nieuwbouwcomplex “Ursulinenhof” is een fantastisch geheel aan assistentiewoningen, pal in het centrum van Hasselt. Op de site waar vroeger het Vrij Technisch Instituut gelegen was, waar de nonnen van de Ursulinenorde lesgaven, werd in 2019-2020 een woningcomplex gerealiseerd waar zowel de oorspronkelijke charme werd behouden als aandacht besteed aan modern comfort en architectuur. Er werd voorzien in een 100-tal assistentiewoningen, een Grand Café, een heel gezellige binnentuin,  een kapsalon, kinesitherapie- en ergopraktijk, een schoonheidssalon, … De bewoners van de assistentiewoningen kunnen in hun eigen residentie genieten van alle gewenst comfort. 

Vanop het Groenplein kijken we naar het rechtergebouw van Ursulinenhof, modern gehuld in een koperen jasje. Op de tweede verdieping vinden we deze assistentiewoning terug, met een ruim terras (+/- 12 m²) vanwaar je uitkijkt op het Groenplein. De ligging aan de voorzijde van het gebouw garandeert privacy, terwijl je gezellig kan uitkijken op het bruisende stadsleven. We komen de assistentiewoning binnen via de ruime inkomhal, die toegang geeft tot een open leefruimte met keuken. De keuken werd volledig uitgerust. Er is een ruime slaapkamer met ensuite badkamer voorzien, alsook een wasplaats. Extra bergruimte werd gecreëerd door een buitenberging op het terras te plaatsen, alsook dankzij de kelderberging die bij de assistentiewoning hoort. Dankzij de grote raampartijen in de leefruimte is het er heerlijk vertoeven met veel daglicht en een uitzicht dat continu in beweging is. Dit appartement werd nog niet in gebruik genomen, alles is dus nog spiksplinternieuw en je kan er geheel je eigen inkleuring aan geven. 

Bij Ursulinenhof kan iedere bewoner gebruik maken een eersteklas “hotelservice”: op maat van jouw noden kun je een zorgpakket aanvragen. Zo is er onder meer een oproepsysteem voor noodsituaties of zorgverlening, staat er 24/7 zorgpersoneel klaar, kunnen ze je helpen met administratie en kan je ervoor kiezen om maaltijden te laten leveren of huishoudelijke hulp in te schakelen. De mogelijkheden zijn talrijk. 

Een grote troef voor deze assistentiewoning is de ondergrondse parkeerplaats die bij de assistentiewoning kan worden aangekocht (€ 39.000,00). Zorgeloos parkeren in het midden van het stadscentrum, op een steenworp van je voordeur: dàt is comfortabel wonen. 

Ben je op zoek naar een mooie, moderne locatie om je zilveren jaren door te brengen? Zou je graag investeren in een assistentiewoning? Neem snel contact met ons op. 

 

Technisch

Bouwjaar

2020

Algemene staat

Nieuwe staat

Beschikbaar vanaf

Bij verlijden notariële akte

Oriëntatie tuin/terras

Noordoost

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Certificaat elektriciteit

Aanwezig, Conform

Niet-geïndexeerd K.I.

€ 0

Energie

77 kWh/m²

EPC ref.

71022-G-RO2015/196/EP16983/A001/D04/SD018

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

79 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

67 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

79 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Aantal Verdieping

Inkomhal

9.6 m² 1 2

Woonkamer

24.9 m² 1 2

Terras

12.1 m² 1 2

Slaapkamer

12.9 m² 1 2

Badkamer

5.1 m² 1 2

Toilet

0 m² 1 2

Berging

1.6 m² 1 2

Tuinberging

1 m² 1 0

Kelder

0 m² 1 -2

Parkeerplaats

0 m² 1 -1

Voorzieningen

Te koop

Bijlagen

Meer info nodig?

Laat het ons weten door via onderstaand formulier je contactgegevens achter te laten. 

289000

Uw contactpersoon

Bereken uw hypotheek

289000