Pand niet meer beschikbaar

Opp. grond

680 m²

Bewoonbare opp.

162 m²

Algemene staat

Licht op te frissen

RUSTIG DOCH CENTRAAL GELEGEN WONING MET MOOIE TUIN

Hortweidenweg 38

3520 Zonhoven

Toffe gezinswoning op een rustige doch centrale locatie in Zonhoven, met een grote, leuke tuin en een vrijstaande garage

De Hortweidenweg is een rustige straat in het gehucht Eikenen-Kolveren, vlakbij de weg tussen Hasselt en Eindhoven en kort bij het op- en afrittencomplex van autosnelweg E314. Ook de Halveweg en het centrum van Zonhoven zijn makkelijk te bereiken, waardoor scholen, winkels, supermarkten, openbaar vervoer en horeca binnen handbereik liggen. Voor natuurliefhebbers ligt deze woning op een toplocatie: het fietsroutenetwerk, dat werd aangelegd over de oude treinbedding, ligt op een steenworp van de voordeur en brengt je langs natuurgebieden De Teut, Haagdoornheide, De Wijers én het domein rond kasteel Vogelsanck. 

Er zijn een paar opfrissingswerken nodig aan de woning, maar de grootste werken werden al uitgevoerd: het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd en ook het buitenschrijnwerk werd grotendeels vervangen. Het EPC met label D maakt dat er géén renovatieverplichting is, je kan dus op eigen tempo en naar eigen wens nog (energetische) renovaties uitvoeren. Mits een beetje liefde en aandacht biedt deze woning een stevige basis om hier een heerlijke thuis voor je gezin van te maken. 

Gelijkvloers komen we binnen via de inkomhal, die uitgeeft op de woonkamer met zit- en eethoek. Verder zijn er nog de keuken en een achterbouw waarin een ruime badkamer, apart toilet en een berging/wasplaats in werden gevestigd. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, 2 slaapkamers, en een bergruimte, die mogelijkheden biedt om als tweede badkamer te worden ingericht. Momenteel is de tweede verdieping enkel via een ladder te bereiken, maar er is een mogelijkheid om in de nachthal een vaste trap te voorzien. Zo kan de zolder dan worden ingericht als grote slaapkamer, 2 kleinere slaapkamers, bureauruimte, speelzolder, … De mogelijkheden zijn talrijk. 

We hebben hier een heel tof thuis met een riante tuin in een groene, kindvriendelijke omgeving. De woning is perfect bewoonbaar maar kan ook nog naar eigen believen worden afgewerkt of aangepast. Een fijne opportuniteit! Voor meer informatie of een bezoek kan je ons contacteren.
 

Technisch

Bouwjaar

1948

Algemene staat

Licht op te frissen

Beschikbaar vanaf

Bij verlijden notariële akte

Oriëntatie tuin/terras

Noordwest

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende zone

Niet van toepassing

Certificaat elektriciteit

In aanvraag

Niet-geïndexeerd K.I.

€ 622

Energie

399 kWh/m²

EPC ref.

20240227-0003157828-RES-1

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond

680 m²

Bewoonbare opp. (ca.)

162 m²

Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)

0 m²

Breedte grond

0 m

Diepte grond

0 m

Breedte pand

0 m

Diepte pand

0 m

Indeling

Kamer Oppervlakte Aantal Verdieping

Inkomhal

3.3 m² 1 0

Woonkamer

37.7 m² 1 0

Keuken

11.7 m² 1 0

Terras

15.5 m² 1 0

Berging

2.5 m² 1 0

Hal

2.8 m² 1 0

Badkamer

5.6 m² 1 0

Toilet

1.5 m² 1 0

Berging

6.3 m² 1 0

Nachthal

9.6 m² 1 1

Slaapkamer

15 m² 1 1

Slaapkamer

11.2 m² 1 1

Badkamer

6.9 m² 1 1

Zolder

41.1 m² 1 2

Garage

19.9 m² 1 0

Voorzieningen

Interesse?

Helaas, je bent te laat voor dit pand. We kunnen je echter zeker helpen aan een alternatief. Geef ons hiervoor je voorkeuren door!

279000

Bijlagen