Michaël Van der Veken

Hoi, tof, ge hebt interesse in wie hier voor u staat! Eens zien wat kan ik meegeven over mijn unieke Leven.

Heb de eer om meerdere voornamen te hebben meekregen, hebt ge even? Daar gaan we.. Michaël Nathalie René Jean-Jacques Georges Dimitri Van der Veken, zo ben ik ingeschreven in het leven. En ja, zo hebt ge ook al een deel van mijn familie meegekregen. Sinds 19 juli 1988 geboren Hasselaar, maar eerst en bovenal een Van der Veken.

Gesteund door familie, vrienden en collega’s geniet ik samen met hun van iedere (werk)dag en dankzij hen heb ik al 12 jaar de kans om een prachtige job in de vastgoedsector uit te oefenen.

Hobby’s? Simpel: enjoy life and good food! Fietsen, wandelen of eens lekker gaan eten, een filmpje of theater voorstelling meepikken… En ja, een reisje groot of klein, dat kan ook wel eens gebeuren. Om 13u00 een ondertekening van een huurcontract op kantoor, om 18u op restaurant in Nieuwpoort of Parijs: het kan zomaar gebeuren.

De verschillende contacten en types van vastgoed ontdekken maken de job boeiend. Een videocall naar Nepal voor een digitale rondleiding, even 6 bezichtigingen op 1 uur in het door u gekende “Residentie Zuidzicht” samen met collega Valérie uitvoeren: zo gaan we 5 appartementen vlot door, met maar liefst 6 verschillende bezoekers, op jawel: 1 uur tijd. Belangrijk hierbij: de “key-switch-run” zodat we beiden onze klanten overal konden binnenlaten.

‘s Avonds een ondertekening online, met kandidaten uit Zweden: de collega’s denken “Wat spreekt hem daar weer voor taal”. Yes, we mogen echt zeggen: we komen al eens ergens.

Een bezichtiging, akkoorden maken, tekenen overeenkomst, plaatsbeschrijving opnemen en de huurders laten inhuizen op een tijdspanne van slechts 12u.. da’s ook een uitdaging in de job waar ik niet voor terugdeins!

Meegaan met collega Koen voor een verkoop, of met collega Joël een marathon aan bezoeken doen op een gewild pand in onze verhuur. Ik heb een top job, met top collega’s! #ourexplorationTeam

Maar zonder onze zaakvoerder René (dankbaar om mee in jouw leven en onze familie te zijn) was dit verhaal niet mogelijk dus: bedankt om ons deze kansen en vertrouwen te geven.

Tot slot kijk ook even bij mijn collega’s voor hun verhaal – want ja, we zijn echt uniek in het leven en in uw vastgoedverhaal mogen we toch niet ontbreken 😉

Thank for reading and maybe see you soon @ our office for making the deal of your life or just a cup of coffee and a nice talk!!

Michaël