Valérie Van der Auwermeulen

Hallo!

Ik ben Valérie, in hart en nieren een “Hoeselèr”, maar uitgeweken naar het mooie Donk in Herk-de-Stad. Gepassioneerd door vastgoed sinds de kinderjaren 😊

Ik ben in 2018 vanuit het notariaat in de vastgoedsector gerold, en kan dus een notariële ervaring combineren met intussen toch ook al een aantal vastgoedjaren op de teller. Ik streef ernaar om volledig, correct dossier op te stellen en mijn klanten een zorgeloze ervaring te bezorgen.

Het leukste aan mijn job? Het contact met de mensen! Ik ben een sociale vlinder pur sang en hou ervan om mijn klanten telkens opnieuw een beetje ‘thuis’ te laten komen. Het doel is altijd om zowel verkopers als kopers gelukkig te maken, er is niks zo fijn om aan tafel bij de notaris alleen maar lachende gezichten te zien.

Samenwerken met VDV is samenwerken met een gepassioneerd, gedreven team dat graag de puntjes op de i zet, maar ook oprecht een ‘team’ is. We gaan samen voor onze doelstellingen, proberen samen naar oplossingen voor vastgoedvraagstukken te zoeken en gaan er ook eens graag samen op uit.

Geen verkoopdossier te moeilijk, geen verhuur te intensief: wij helpen iedereen met de glimlacht én met de nodige (tijdig bijgeschaafde) kennis en ervaring. Onze neuzen staan in dezelfde richting en dat is waarom ik zo graag bij VDV “werk” (is het werken als je ’s morgens met plezier in je auto springt en aan de dag begint? 😉).

Wanneer ik niet bezig ben aan het opmaken van een verkoopovereenkomst, een bezichtiging van weeral een interessant pand of het schrijven van een mooie tekst om onze panden online in de verf te zetten, vind je me waarschijnlijk terug op restaurant, te voet in de natuur of met een goed boek in de zetel. Ook snowboarden is een hobby waar ik enorm van kan genieten.

Mijn grootste doel is om zelfs de meest ingewikkelde dossiers, samen met ons team en onze klanten, tot een goed einde te brengen. Zelf een vastgoeddossiertje waarover je vragen hebt, en niet weet hoe je het best aanpakt? Spring gerust eens binnen, onze deur staat open, de expertise en koffie staan al klaar 😊.

Tot gauw!